Kino “Theatre”: Od četvrtka, 12.11., filmovi “Greenland” i “Freaky”

U kinu „Theatre“ od četvrtka, 12.11., pogledajte film „Greenland“ – redatelj velikih akcijskih uspješnica Pad anđela i Doušnik donosi katastrofični spektakl koji prati dramu čovječanstva i običnog čovjeka pred armagedonom. Osim Teneta pogledajte i film „Freaky“ – zamjena tijela s nekim drugim sigurno nije ugodna. No kada do zamijene dođe između srednjoškolke i nemilosrdnog ubojice ulazimo u područje horora kojim se bavi novi film FREAKY.

GREENLAND
Kako se odbrojavanje do globalne apokalipse približava, obitelj Johna Garrityja se bori za opstanak. Zajedno sa svojim sinom Nathanom moraju krenuti na opasno putovanje kako bi se domogli jedine nade za spas, utočišta na Greenlandu. Usred zastrašujućih vijesti o uništenim gradovima širom svijeta, dok komadi kometa izazivaju katastrofu neviđenih razmjera, Garrityji doživljavaju najbolje i najgore od čovječanstva, u borbi protiv sve veće panike i bezakonja koje ih okružuju. Kako se odbrojavanje do globalne apokalipse približava nuli, njihov nevjerojatan put kulminira očajničkim i posljednjim letom u moguće sigurno utočište.

Trailer filma „Greenland“: https://www.youtube.com/watch?v=dMddjzTz85Q&ab_channel=BlitzHrvatska

FREAKY
Sedamnaestogodišnja Millie Kessler (Kathryn Newton) pokušava preživjeti sve drame koje donosi srednja škola i nepopularnost u istoj. No kada postane meta nemilosrdnog serijskog ubojice Butcher-a (Vince Vaughn) srednjoškolski i ljubavni problemi padaju u drugi plan. Tokom napada dođe do zamijene tijela između Butchera i Millie. Millie uskoro shvaća da ima samo 24 sata da se vrati u svoje tijelo inače će zauvijek ostati u tijelu Butchera. S druge strane Butcher u tijelu Millie vidi sjajnu priliku da se neopažen približi svojim novim žrtvama u srednjoj školi. Utrka s vremenom počinje.

Trailer filma “Freaky”: https://www.youtube.com/watch?v=kXchacY_xR4

Sve informacije i rezervacije ulaznica u inbox Facebook page stranice kina, na instagram profil @kino_theatre, na mail: kinotheatre@gmail.com ili na broj 063/799-267 (Viber, WhatsApp, SMS, poziv).

Prethodni članakOd sutra restriktivnije mjere u FBiH
Sljedeći članakIsplata invalidnina za RVI i nositelje ratnih odličja