Kino „Theatre“: Od 24.6. pogledajte film „Tjelohranitelj mafijaševe žene“

Od četvrtka, 24.6., u kinu „Theatre“ pogledajte akcijsku komediju “Tjelohranitelj mafijaševe žene” koja je nastavak popularnog filma iz 2017. godine. Slavnom plaćenom ubojici Samuelu L. Jacksonu i tjelohranitelju Ryanu Reynoldsu u nastavku se pridružuje i žena plaćenog ubojice Salma Hayek koja ih pokušava ujediniti.

TJELOHRANITELJ MAFIJAŠEVE ŽENE

rugi dio akcijske komedije nastavlja se četiri godine nakon događaja iz prvog dijela. Nakon što su plaćeni ubojica Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) i tjelohranitelj Michael Bryce (Ryan Reynolds), koji su najveći protivnici, morali surađivati, tjelohranitelj sada mora napraviti prisilnu pauzu zbog stresa i noćnih mora. Kad se napokon navikne na ideju da više neće biti tjelohranitelj i koristiti oružje, prije atentata ga spašava supruga ubojice Sonia Kincaid (Salma Hayek) koja ga je tražila kako bi joj pomogao spasiti njezina supruga. Budući da Bryceu nije dopušteno koristiti vatreno oružje ili bilo koje drugo oružje, morat će spasiti Dariusa svojom duhovitošću i inteligencijom. Najveći dio filma je sniman u Rijeci, Rovinju, Karlovcu, Zagrebu, Jastrebarskom, Pisarovini, Motovunu, Buju, Vodnjanu, Limskom kanalu, te otoku Biševo. Cjelokupno snimanje filma u Hrvatskoj trajalo je 48 dana. Hrvatske lokacije „glume“ Italiju, mediteransko podneblje, ali i Hrvatsku jer se jedan dio radnje filma odvija u Hrvatskoj. Na produkciji filma radilo je više od 220 hrvatskih filmskih djelatnika te je bilo angažirano više od 760 statista. Tako se tih dana, u Zagrebu u samom centru grada, moglo sresti najpoznatije hollywoodske glumce u spektakularnim akcijskim scenama, a prije dolaska u Zagreb glumačka ekipa slobodno vrijeme je provodila istražujući ljepote Istre.

Trailer filma “Tjelohranitelj mafijaševe žene”: https://www.youtube.com/watch?v=U9UcdT0N0Qo

Također, ove subote od 18 sati u dvorani našeg kina igrat će se predstava „Sedam snjeguljica i patuljak“ u sklopu 3. Busovačkog kazališnog festivala, BuFEST. Budite nam dragi gosti i podržite mlade kazalištarce!

Sve informacije i rezervacije ulaznica u inbox Facebook page stranice kina, na instagram profil @kino_theatre, na mail: kinotheatre@gmail.com ili na broj 063/799-267 (Viber, WhatsApp, SMS, poziv).