Kino “Theatre”: Od 1.7. pogledajte filmove “Pročišćenje zauvijek” i “Petar Zecimir”

Od četvrtka, 1.7., u kinu „Theatre“ pogledajte film Pročišćenje: Zauvijek koji je peti i zadnji nastavak u serijalu Pročišćenje te je direktan nastavak na Pročišćenje: Izborna godina iz 2016. godine. Za naše najmlađe tu je film o novim avanturama omiljenog zeca Petra.

PROČIŠĆENJE ZAUVIJEK

Meksički par bježi od kartela te se smješta na ranč u Teksasu gdje se nađu na udaru grupe koja i dalje nezakonito provodi Pročišćenje.

Trailer filma “Pročišćenje zauvijek”: https://www.youtube.com/watch?v=uQVdHDmb2kE&ab_channel=UNAFILMdistribucija

PETAR ZECIMIR

Neko vrijeme je prošlo otkako su Petar Zecimir i Tomica zakopali ratnu sjekiru, barem prividno. Biba, Tomica i zečevi osnovali su improviziranu obitelj, ali unatoč svim nastojanjima, Petar nikako da se riješi svoje nestašne reputacije. Tražeći avanturu izvan sigurnosti vlastitog vrta, Zecimir otkriva cijeli novi svijet u kojemu se njegovi nestašluci cijene, ali u trenutku kada njegova obitelj odluči sve riskirati kako bi ga pronašla, Petar mora odlučiti kakav zec želi biti.

Trailer filma “Petar Zecimir”: https://www.youtube.com/watch?v=jEFqiKVCZ3k&ab_channel=continentalfilm

I ovaj tjedan nastavljamo s predstavama u sklopu busovačkog kazališnog festivala BUfesta.

Sve informacije i rezervacije ulaznica u inbox Facebook page stranice kina, na instagram profil @kino_theatre, na mail: kinotheatre@gmail.com ili na broj 063/799-267 (Viber, WhatsApp, SMS, poziv).