Karate klub “Mladost” Vitez na drugom kolu županijeske karate lige

U nedjelju, 8. travnja, u tehničkoj organizaciji karate kluba „Reflex“ u Donjem Vakufu održano je drugo kolo Županijske karate lige SBK/KSB za 2018 godinu.

Na natjecanju je sudjelovalo 398 natjecatelja iz 15 klubova. Karate klub „Mladost“ Vitez je nastupio sa 22 natjecatelja koji su osvojili ukupno 21 medalju odnosno 6 zlatnih, 5 srebrnih i 10 brončanih medalja.

Zlatne medalje su osvojili Enis Mehić i Eniz Dajić u katama, Emina Hrustić, Belmin Spahić, Mahira Dajić i Harun Haskić u borbama. Srebrne medalje su osvojili Adi Mehić u katama i borbama, Žigonja Muhamed u borbama, Eniz Dajić i Kajmak Nejra u borbama dok su se brončanim medaljama okitili Ema Bešić u katama, Hurem Suana, Džidić Vedad, Džidić Ismail, Husein Selava, Harun Redžić, Enis Mehić, Danijel Strukar, Azra Mujkić i Armina Smajić u borbama.

Šef stručnog stožera, Aldin Adilović, rekao je da je zadovoljan postignutim rezultatima, i naglasio kako je ovo bila posljednja priprema ovih natjecatelja pred nastup na Državnom prvenstvu za djecu koje će se krajem mjeseca travnja održati u Jajcu.

Prethodni članakPanel rasprava “Utjecaj medija na društvene i političke procese”
Sljedeći članakObavijest o upisu djece u prvi razred OŠ Vitez