Karataši “Mladosti” iz Viteza osvojili 9 medalja

U subotu, 16. travnja, u organizaciji Karate saveza BiH u Čitluku je održano 23. Državno prvenstvo u za djecu od 11 do 14 godina. Učešće je uzelopreko 500 natjecatelja iz 64 kluba.

Natjecatelji karate kluba „MLADOST“ Vitez na ovom Državnom prvenstvu osvojili su 9 medalja, od toga 1 zlatnu, 2 srebrene i 6 brončanih.

Zlatnu medalju za karate klub „MLADOST“ Vitez osvojio je Enis Mehić u kategoriji kate dječaci 11 godina. Srebrene medalje su osvojili Sivro Ajdin u kategoriji borbe dječaci -40 kg 12 godina i Haskić Sara u kategoriji borbe djevojčice +47 kg 13 godina, dok su se brončanim medaljama okitili Varupa Nedžmina, Eniz Dajić, Enis Mehić, Hamza Adilović u borbama i Kajmak Nejra i ekipni kata tim djevojčice KK “Mladost“ u katama piše radiovitez.ba.

Šef stručnog stožera, g-din Aldin Adilović, je rekao da je zadovoljan postignutim rezultatom s devet osvojenih medalja uzmemo li u obzir da su još tri natjecatelja karate kluba „MLADOST“ Vitez izgubili za ulazak u finale a potom i u repesažu za treće mjesto, te da je Državno prvenstvo bilo izuzetno visokog kvaliteta i atraktivnih poteza mladih karataša. Ovom prilikom čestita svim osvajačima medalja a posebno natjecateljima koji su dostojanstveno predstavili klubove iz KSB.