Karate klub Mladost iz Viteza osvojili 27 medalja u Bugojnu

Ovog vikenda, u nedjelju 22. rujna 2019. godine, održano je treće kolo kantonalne karate lige SBK/KSB za 2019 godinu. Turnir je održan u organizaciji karate kluba „Master“ Bugojno, a učešće je uzelo preko 350 natjecatelja iz 18 klubova. Natjecatelji karate kluba „Mladost“ Vitez osvojili su 27 medalja i to: 5 zlatnih, 9 srebrnih i 13 brončanih, te u ukupnom poretku zauzeli visoko treće mjesto sa osvojenih 39 bodova.

Zlatne medalje osvojili su Belmin Spahić, Ajdin Sivro, Danijel Strukar, Dominika Maleš i Harun Haskić, srebrene medalje su osvojili Elmedin Sivro i Ema Bešić u katama, Harun Redžić, Husein Selava, Monika Kozina, Edna Jusufbašić, Nadja Žigonja, Azra Subašić i muška kadetska ekipa, dok su se brončanim medaljama okitili Salih Mujkić i Monika Kozina u katama, Armina Smajić, Azra Mujkić, Emin Hidić, Muhamed Žigonja, Luka Šapina, Rijad Bektaš, Ahmed Mahmutović, Melani Hurem, Berina Hurem, muška pionirska i ženska pionirska ekipa u borbama.

U karate klubu Mladost, zadovoljni su postignutim rezultatima te plasmanom koje njihovi natjecatelji ostvaruju na svakom nastupu na kojem se pojave, a naročito zbog toga što je na ovoj kanatonalnoj ligi nastupila podmlađena ekipa karate kluba „Mladost“ Vitez.