Karatašima Mladosti tri odličja na Međunarodnom turniru “DBG Open 2013.”

Na Međunarodnom karate turniru “DBG Open 2013.”, koji je održan u subotu 21. rujna u Čitluku, sudjelovalo je 58 klubova iz BiH, Crne gore, Srbije i Hrvatske.

Karate klub “Mladost” iz Viteza na ovom turniru je sudjelovao s četiri natjcatelja i osvojio tri odličja, po jedno zlatno, srebrno i brončano.

Zlatno odličje osvojila je Mirnesa Bektaš u kategoriji borbe juniorke +59 kg, srebrno Alema Bešić u kategoriji borbe U21 +59 kg, dok je brončana bila Zenira Bektaš u kategoriji borbe juniorke +59 kg.

Bitno je napomenuti i to da je karate klub “Mladost” Vitez prošle subote, 14. rujna organizirao interni turnir za svoje najmlađe članove, na kojem su se posebno istaknuli Tarik Hidić, Amar Zlotrg, Nejra Kajmak, Amra Hasanagić, Enis Mehić, Hamza Adilović, Nedžmina Varupa, Nejra Bešić, Elma Tuco, Unejsa Haskić, Hana Smajlović, Samra Varupa i Emina Delić. Ovo će navedenim članovima KK “Mladost” biti preporuka za prijavu i sudjelovanje na turnirima višeg ranga.

“Naš klub je iznjedrio veliki broj reprezentativaca i osvajača državnih, balkanskih i europskih medalja, tako da iste i bolje rezultate očekujemo i od genracija koje dolaze”, rekao je šef stručnog stožera KK “Mladost”, Aldin Adilović.