Karataši Mladosti iz Viteza sezonu završili s čak 23 medalje

Proteklog vikenda, u subotu 22. prosinca, održano je završno, peto kolo županijske karate lige za 2018 godinu. Turnir je održan u OŠ Travnik u organizaciji karate kluba „Travnik“, a učešće je uzelo preko 300 natjecatelja iz 15 klubova.

Karate klub „Mladost“ Vitez nastupio je s 23 natjecatelja koji su osvojili čak 23 medalje i to 6 zlatnih, 7 srebrnih i 9 brončanih.

Zlatne medalje osvojili su Ema Bešić, Belmin Spahić, Mahira Dajić, Enis Mehić, Harun Haskić i Nedžmina Varupa. Srebrene medalje su osvojili  Ismail Đidić, Suljević Edin, Mahira Dajić, Mehić Adi, Luka Šapina, Nejra Kajmak, te muška ekipa u borbama dok su se brončanim medaljama okitili Harun Redžić, Emina Hrustić, Adi Mehić, Armina Smajić, Dominika Maleš, Azra Mujkić, Luka Biletić, Rijad Bektaš i Unejsa Haskić.

Za najuspješnijeg natjecatelja sa osvojene 2 zlatne medalje i jednom srebrenom, proglašen je član KK Mladost iz Viteza, Enis Mehić koji je dobio i posebno priznanje za postignute rezultate u ovoj godini. Priznanja za postignute rezultate u ovoj godini uručena su i Mahiri Dajić, Nedžmini Varupa i Munibu Dedoviću.