Karačić: Vjerujem kako se možemo suprotstaviti favoritu kao što je Sarajevo

U nedjelju naša momčad igra još jedan u nizu bitnih susreta ove sezone kada im u goste dolazi trećeplasirana ekipa Sarajeva. Tim povodom su se na današnjoj tiskovnoj konferenciji medijima obratili šef struke, Branko Karačić, te igrači Marko Jevtić i Velibor Đurić.

Bodovi mnogo znače objema ekipama, Vitezu u borbi za opstanak, a Sarajevu u borbi za vrh ljestvice, stoga su Vitežani svjesni težine predstojeće utakmice.

“Znamo šta Sarajevo predstavlja u Premijer ligi, aktualni je šampion i vjerojatno dolazi sa sigurnošću da će lagano osvojiti bodove u Vitezu. Međutim, bez obzira na poraz u Travniku, gdje smo emocionalno istrošeni, vjerujemo kako se možemo suprotstaviti favoritu kao što je Sarajevo. Mislim da kvalitetnom, žustrom i agresivnom igrom možemo napraviti ugodno iznenađenje u nedjeljnoj utakmici“, istakao je Karačić.

Jedan od stubova obrane, standardni prvotimac Jevtić, optimističan je pred predstojeći meč:

“Sigurno nas očekuje teška utakmica. Sarajevo je, obzirom na trenutni plasman na tabeli i dobru formu u kojoj se nalaze, favorit u duelu protiv nas. Ali mi imamo obavezu da u svakoj utakmici do kraja idemo na 3 boda jer samo tako možemo ostvariti naš cilj, a to je opstanak u ligi i ja se nadam najboljem u nedjelju.”

Njegov suigrač, Đurić, sličnog je mišljenja:

“Mogu se samo nadovezati na riječi šefa i mog kolege Jevtića. U goste nam dolazi ekipa Sarajeva koja će sigurno tražiti povoljan rezultat. No, isto tako sam uvjeren kako će svaki od nas dati svoj maksimum i, iskreno, nadamo se povoljnom rezultatu koji uključuje sve osim poraza. Ući ćemo u utakmicu jako čvrsto i,nadam se, ostvariti svoj cilj.”

Za nedjeljni meč trener Karačić će moći računati na sve igrače, osim Đerića koji je obnovio raniju ozljedu prednje lože.

Meč se igra u nedjelju, 17.4., na Gradskom stadionu u Vitezu, s početkom od 16:30 h.