Karačić igrače nagradio slobodnim danima pa ih “nagazio” na treningu

Raspoloženje među igračima je vidljivo na svakom koraku, zadovoljni, čak oduševljeni su i igrači… Međutim, trener Branko Karačić sa svojim suradnicima ne dozvoljava euforiju, dapače, “stišće” svoje mladiće na treninzima i od njih traži maksimalni angažman u svakoj minuti na treningu.

A treninzi su dva puta dnevno, jučer nakon jutarnjeg treninga u popodnevnim satima upriličena je utakmica protiv svoje juniorske momčadi, a u četvrtak i petak ponovo nogometaše Viteza čekaju po dva žestoka treninga. Karačić je tako žestoko “nagazio” igrače koji su prethodna tri dana odmarali.

U subotu smo dogovorili utakmicu u Doboju pored Kaknja, i držimo da će to biti vrlo dobra prilika za provjeru i traženje rješenje nekih dvojbi koje imamo kada su u pitanju pojedini igrači i njihove trenutačne sposobnosti. Naravno, priliku će dobiti svi igrači s kojima raspolažemo i to je, također, prilika za nametnuti se i izboriti se za najužu konkurenciju za slijedeću utakmicu protiv visoko plasiranog (5. mjesto s 28 osvojenih bodova) Radnika, naglasio je Karačić, javlja Goal.

Naravno, sve je usmjereno ka našoj utakmici s Radnikom, tako radimo i tako se pripremamo, a poslije te utakmice razmišljati ćemo o Širokom i Željezničaru s kojima igramo nakon tog susreta, poručio je Karačić.

Izvor