Kandija: Pobjedu na malonogometnom turniru slavili domaćini

Nizom kulturnih i sportskih sadržaja u povratničkoj župi Kandija u Bugojnu obilježen blagdan sv. Ilije

Momčad Hrvatskog kulturnog društva „Kandija“ pobjednik je IX. Ilindanskog malonogometnog turnira koji je u povodu proslave patrona župe Kandija, blagdana sv. Ilije Proroka održan u ovoj povratničkoj župi u općini Bugojno.

Ekipa „Kandije“ za pobjedu se izborila savladavši u finalu momčad Auto servisa „Basara“. Pokrovitelji turnira kojeg su obilježili kvalitetna igra i izuzetna posjećenost bili su općina Bugojno i HP Mostar, a održavanje događaja pomogli su i brojni sponzori. Svima njima zahvaljujući pobjednici turnira uz pokale ponijeli su i vrijedne nagrade. Pobjedniku turnira pripala je nagrada od tri tisuće KM. Drugoplasiranoj ekipi „Basare“ pripala je nagrada od 1200, dok je trećeplasiranoj ekipi Frozen Berries- Špico prom, uz pokal pripala i novčana nagrada u iznosu od 600 KM. Duje Nevistić najbolji je igrač, a Goran Medić vratar turnira. Uz priznanja dobili su i novčane nagrade od po 100 KM.

Inače, organizator malonogometnog turnira „Kandija 2017.“ kao i niza drugih kulturnih te sportskih sadržaja, među kojima su i turnir u boćanju, koncert, bilo je HKD „Kandija“. Članovi ovog Društva izborili su se za gradnju mnoštva novih kulturnih i sportskih objekata u Kandiji, a što je najvažnije oživjeli su kulturni i sportski život povratnika u ovaj dio općine Bugojno koji kad je o povratku Hrvata riječ bilježi najbolje rezultate u općini Bugojno.

artinfo.ba/ap

Prethodni članakNa natječaj za bh. vojnike se prijavilo 1.111 kandidata, prima ih se 300
Sljedeći članakOdržan memorijalni turnir za Ivicu Udovičića