Kalvarija iz perspektive našeg fotografa Filipa Šarića

Fotograf portala Vitez.info, Filip Šarić, po završetku srednje škole u Vitezu odlučio je nastaviti školovanje na akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu a jedan od uradaka za prijemni ćemo podijeliti s vama dragi čitatelji. O radu na ovom zanimljivom video uratku Filip je ovaj put rado stao isped objektiva za portal Vitez.info.

Doseljenjem u Mali Mošunj, gdje se na brežuljku nalazi Kalvarija, počelo ga je sve više zanimati to skromno mjesto puno blagoslova i utjehe.

Često odlazim na Kalvariju sa fotoaparatom gdje mi nikada nije bio problem prikazati motive tog predivnog mjesta. Zbog odluke o nastavku školovanja na akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, jedan od uvjeta za prijemni ispit je i video uradak. Ni sekunde nisam dvojio gdje ću pronaći idealne kadrove za video, moj izbor je bila Kalvarija priča nam Filip.

Što se tiče tehničkog dijela, proveo sam 3 sata snimajući predivne kadrove. Nadam se da ćete i vi uživati u videu bar malim dijelom kao što sam ja uživao snimajući predivne kadrove kazao je Filip za naš portal.

Prethodni članakExtra povoljni Vaillant inverter klima uređaji
Sljedeći članakIvan Livaja potpisao za FK Željezničar