Kalvarija iz perspektive našeg fotografa Filipa Šarića

Fotograf portala Vitez.info, Filip Šarić, po završetku srednje škole u Vitezu odlučio je nastaviti školovanje na akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu a jedan od uradaka za prijemni ćemo podijeliti s vama dragi čitatelji. O radu na ovom zanimljivom video uratku Filip je ovaj put rado stao isped objektiva za portal Vitez.info.

Doseljenjem u Mali Mošunj, gdje se na brežuljku nalazi Kalvarija, počelo ga je sve više zanimati to skromno mjesto puno blagoslova i utjehe.

Često odlazim na Kalvariju sa fotoaparatom gdje mi nikada nije bio problem prikazati motive tog predivnog mjesta. Zbog odluke o nastavku školovanja na akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, jedan od uvjeta za prijemni ispit je i video uradak. Ni sekunde nisam dvojio gdje ću pronaći idealne kadrove za video, moj izbor je bila Kalvarija priča nam Filip.

Što se tiče tehničkog dijela, proveo sam 3 sata snimajući predivne kadrove. Nadam se da ćete i vi uživati u videu bar malim dijelom kao što sam ja uživao snimajući predivne kadrove kazao je Filip za naš portal.