Kadetski prvaci Europe u košarci iz 2015. se oprostili od Pere Gudelja, posebno emotivna poruka Džanana Muse

Ne prestaju brojne reakcije na smrt Pere Gudelja, poznatog i priznatog gospodarstvenika iz Viteza i jednog od najuspješnijih poduzetnika iz BiH uopće.

Uz brojne estrande zvijezde, poslovne suradnike i prijatelje, od Pere su se posebno emotivno oprostili zlatni kadeti košarkaške reprezentacije BiH, prvaci Europe iz 2015. godine. Uz Košarkaški savez BiH izraze sućuti su uputili Sani Čampara, trener Josip Pandža, a posebno emotivna je poruka ponajboljeg košarkaša Bosne i Hercegovine, sada igrača Brooklyn Netsa u NBA ligi, Džanana Muse.

“Hvala Vam za nesebičnu podršku, savjet, pomoć u najvažnijim trenucima koji su donijeli ogromnu radost našem narodu, a nama dali vjetar u ledja. Danas smo izgubili velikog čovjeka. Počivaj u miru Pero Gudelj”, poručio je ponajbolji bh košarkaš Džanan Musa.

Na ovaj način dodatno su se zahvalili za svu potporu, a posebno uplaćena sredstva kompanije FIS, zahvaljujući kojima se kadetska košarkaška reprezentacija uopće mogla natjecati na Europskom prvenstvu u Litvi, gdje je na koncu osvojila u naslov europskog prvaka. Na istom prvenstvu Džanan musa, danas igrač Brooklyn Netsa u NBA ligi, proglašen je MVP-om prvenstva.

Prethodni članakSnijeg stiže u Bosnu i Hercegovinu
Sljedeći članakPlenković predstavio nove strože mjere u Hrvatskoj: Zatvaraju se kafići, restorani, teretane…