Kadetkinje STK “CM” Vitez osvojile brončano odličje u Tuzli

Proteklog vikenda u Tuzli je odigrano natjecanje najboljih ekipa BIH u kategoriji mlađih kadetkinja i kadeta (do 13 godina). Ženska ekipa STK “CM” iz Viteza nastupila je u sastavu Dora Čosić, Iva Šakić i Monika Bralo te osvojila treće mjesto, a malo je nedostajalo da izbore i plasman u finale.

“Od nas su u polufinalu bolje bile članice STK “Kreka Edelex” Tuzla, kasnije pobjednice turnira, no to ne umanjuje uspjeh naših cura koje su odigrale natjecanje na visokom nivou. Nešto manje uspješniji su bili naši dečki Marko Bobaš Andrej Batalija i David Zrnić koji su svoj nastup završili u najtežoj grupi , no pružili su jako dobar otpor protivnicima. Za nas i njih je ovo jedna dobra lekcija i uvertira u budući rad, te sa sigurnošću možemo kazati da će u daljnjem radu i nastupima to sve biti bolje. Još jednom čestitamo našim curama na ostvarenom rezultatu i osvojenom trećem mjestu, a i dečkima”, kazao je za portal Vitez.info Igor Stjepić, jedan od trenera mlađih uzrasnih kategorija u STK “CM” Vitez.

Ovdje vrijedi naglasiti kako zasluge za odlične rezultate STK “CM”, uz spomenutog Stjepića, posebno idu Ivanu Bobašu, jednom od ponajboljih stolnotenisača u BiH i aktualnog reprezentativca BiH, kao i Upravi kluba te mladim stolnotenisačima i njihovim roditeljima.

Prethodni članakPULJIĆ OŠTRO PREMA SARAJEVU: Sad ste našli da čupate kartu koja je danas neprovediva, a šutjeli ste kad smo je iznijeli prije 12 godina
Sljedeći članakJavna rasprava glede otvaranja mljekare i sirane u Dobretićima