Kadeti i juniori NK ‘Vitez’ svladali vršnjake iz bugojanske Iskre

Kadeti i juniori Nogometnog kluba “Vitez” nastavljaju s odličnim igrama. Danas su na Gradskom stadionu Vitez ugostili svoje vršnjake iz bugojanske Iskre te slavili u obje utakmice.

Kadeti su pobijedili rezultatom 2:0, a strijelac oba pogotka bio je Stjepan Radeljić. Ovom pobjedom učvrstili su se na trećoj poziciji Omladinske lige.

Juniori Viteza potvrdili su kako su uvjerljivo najbolja ekipa Omladinske lige te su slavili visoku pobjedu, rezultatom 4:0. Strijelac prva dva pogotka bio je ponajbolji igrač susreta, Dragan Jurčević, na asistencije Josipa Grebenara i Slavena Ivankovića. Treći pogodak postigao je Marko Blaž nakon asistencije Grebenara, a konačan rezultat postavio je Toni Livančić nakon odličnog prodora i još boljeg dodavanja Grebenara, koji je na današnjoj utakmici ubilježio tri asistencije i sasvim sigurno bio jedan od naraspoloženijih igrača na terenu.

Vrijedi istaknuti i vrlo raspoloženog vratara Viteza, Marka Kureviju, koji je u nekoliko navrata bravurozno intervenirao i sačuvao svoju mrežu netaknutom. Najljepša akcija na utakmici bila je ona kod prvog pogotka, kada je Ivan Petrović odlično proigrao Grebenara, koji je nakon prodora po krilu uočio Jurčevića na drugoj strani te ga miligramski proigrao između nemoćnog vratara i obrane gostiju nakon čega je potonji u maniru rasnog strijelca rasparao mrežu Iskre.

Juniori Viteza ouvjerljivo su prvi ispred Rudara iz Kaknja i Sarajeva. 

Na tribinama se okupilo stotinjak ljubitelja nogometa, koji su na koncu utakmica burnim pljeskom pozdravili mlade nogometaše Viteza.