“Kad Radio Vitez slavi, svi slave!”, osvojite – polaganje vozačkog ispita “B” kategorije!

Slušatelji Radio Viteza i pratitelji fb stranice radio Viteza!
Radio Vitez vas poziva na sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri gdje kažu da je vrijeme da opravdaju svoj slogan “Kad Radio Vitez slavi, svi slave!”.
Od danas u programu radio Viteza i na fb stranici počinju nagradne igre. Slušajte radio Vitez i pratite!

Netko od posjetitelja fb stranice osvojit će glavnu nagradu – polaganje vozačkog ispita “B” kategorije! Nagradu su osigurali Radio Vitez i Auto škola “Novaci” Vitez.

Vjerujemo da vas zanima kako sudjelovati u ovoj nagradnoj igri?!
Pravila su vrlo jednostavna: Nagradu će osvojiti onaj tko objavi najzanimljiviju fotografiju na temu “25”, koliko je godina Radio Vitezu!
Vi budite kreativni i maštoviti; možete poslati neograničen broj fotografija, ali moraju biti vaše, autorske! Fotografije objavite na fb stranici Radio Viteza!

Nagradna igra traje od 1. do 13.6.2017. godine, do 12,00 sati. Potom će tročlani žiri odabrati najzanimljiviju fotografiju, proglasiti pobjednika i javno objaviti ime i prezime dobitnika. Uručenje nagrade bit će upriličeno na velikom koncertu, 15.6.2017. godine, na Gradskom trgu u Vitezu!
NAPOMENA: U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici Radio Viteza i Auto škole “Novaci”, kao ni članovi njihovih užih obitelji!

Prethodni članakPrvi put u Kiseljaku bit će održana Dječja olimpijada
Sljedeći članakU srpnju u Vitezu okupljanje iseljenih Hrvata Viteza