Jutros u prometnoj nesreći smrtno stradala Lj.G.

Tijekom protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Kantona Središnja Bosna prijavljeno je 8 kaznenih djela.

Dogodilo se 15 prometnih  nezgoda, s manjom materijalnom štetom, u kojima je jedna osoba smrtno stradala, a jedna osoba je ozlijeđena. Iz prometa su isključena 2 vozila i 2 vozača.

Jutros, u četvrtak, 5. siječnja 2012. godine, oko 6,30 sati, vozač S.D. iz Donjeg Vakufa je prijavio Policijskoj stanici Bugojno, da je u naselju Vrbanja, općina Bugojno, svojim vozilom marke „Ford“, registarskih oznaka A57-M-782 udario pješakinju Lj. G., rođena 1938. godine iz Bugojna, koja je smrtno stradala. Očevid je u tijeku.

U srijedu, 4. siječnja 2012. godine, istražitelji policije Policijske stanice Bugojno su rasvijetlili  slijedeća kaznena djela:

kazneno djelo-Krađe,  počinjeno  28.12.2011. godine, na štetu Miroslava Š. iz Bugojna.Počinitelj navedenog kaznenog djela je A.Č. iz Bugojna. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

– kazneno djelo-Krađe,  počinjena u noći 30/31.12.2011. godin, na štetu Rusmira M. iz Bugojna.Počinitelj navedenog kaznenog djela je S.B. iz Bugojna. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

– kazneno djelo-Krađe,  počinjeno u noći 27/28.12.2011. godine, na štetu Đina H. iz Bugojna. Počinitelj navedenog kaznenog djela je N.M. iz Bugojna. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.