Jutros pronađeno beživotno tijelo M.L. (38) koji je sinoć skočio u rijeku

U utorak, 14. kolovoza 2018.godine u 18,20 sati u PS Bugojno je prijavljeno da je u naselju Kopčić, općina Bugojno, nepoznati muškarac skočio u rijeku Vrbas i da nije izronio, te da mu se gubi svaki trag.

Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta izašli su policijski službenici PS Bugojno, a o navedenoj prijavi su odmah obavješteni pripadnici Civilne zaštite, kao i vatrogasne jedinice koji su izašle na lice mjesta, te pristupile pretrazi terena.

Koordiniranim aktivnostima s policijskim službenicima PU i PS Bugojno, pripadnici Federalne uprave civilne zaštite su tijekom protekle noći, oko 1,55 sati u koritu rijeke pronašli beživotno tijelo muškarca, u blizini mjesta gdje je skočio u rijeku. Tijelo je izvučeno iz rijeke i prevezeno u mrtvačnicu Doma zdravlja Bugojno. Utvrđeno je da se radi o nestalom M.L., rođenom 1980. godine, iz Bugojna.

U suradnji s nadležnim županijskim tužiteljstvom, uviđajne radnje na licu mjesta izvršili su policijski službenici Odjela kriminalističke policije PU Bugojno, koji poduzimaju i druge mjere i radnje na utvrđivanju činjenica i okolnosti koje su dovele do navedenog događaja.