Jutarnji list: Gledatelji uvjereni da je ‘Supertalent’ namješten, ne mogu prežaliti što je Matea Bošnjak ispala

Nakon što 17-godišnja Matea Bošnjak iz Viteza u nedjelju navečer nije prošla u finale showa “Supertalent”, publika se na društvenim nogama opet “digla na noge”, piše Jutarnji list

Iako je talentirana Matea Bošnjak na audiciji oduševila i najstrožu članicu žirija Martinu Tomčić, koja joj je tad rekla kako “ima vokalčinu, a interpretacija joj je bezobrazna i prepotentna, ali u najpozitivnijem mogućem smislu”, srednjoškolka nije dobila dovoljno glasova za ulazak u finale, što je itekako razbjesnilo gledatelje.

“Antonia Dora Pleško u finalu, a Matea nije – vrijeđate nam inteligenciju! Izbacujete sve koji su konkurencija Pleškici kako bi ona osvojila ‘Supertalent’. Najgora sezona ikada, nemate blage veze!”

“Naravno da Matea nije prošla jer je prejaka za Doru, pa mala ne bi imala nikakve šanse. Matea nam, nažalost, nije prošla, što znači da imamo pobjednicu ove sezone – Doru. Razmislite, da je Matea ušla u finale, pa kako bi Dora pobijedila”, komentirali su razočarani gledatelji.

Mnogi nisu bili zadovoljni ni načinom glasovanja.

“Kakve su to fore s otvorenim telefonima prije kraja svih izvedbi?! To je kao da dođem u restoran i prvo platim, pa tek onda naručim. Koncept emisije vam je jako loš”, zaključio je jedan gospodin.

Pohvale Matei nisu prestale ni dva dana nakon fenomenalnog nastupa.

“Ovakav nastup uživo fenomenalne Mateje Bošnjak Hrvatska, a i regija nisu vidjeli godinama unazad. SRAMOTA! Posramila je 90% profi pjevačica”, napisao je jedan komentator.

Prethodni članakDa li će novi lijekovi protiv melanoma biti na A listi Federalnog fonda?
Sljedeći članakŠmizle GKM-a Vitez najbolja predstava 8. festivala kazališnog stvaralaštva u Belom Manastiru