Jurčević: Utakmica Viteza i Širokog Brijega bit će nogometna poslastica

U prostorijama Nogometnog kluba “Vitez” u četvrtak, 12. rujna, održana je press konferencija na kojoj je najavljen susret sedmog kola BHT Premijer lige, u kojoj nogometaši Viteza na stadionu Kamberovića polje dočekuju sastav Širokog Brijega.

Nazočne novinare pozdravio je u ime NK “Vitez”, glasnogovornik kluba Ivan Sajević, te najavio obraćanje trenera Valantina Plavčića i Mladena Jurčevića.

„Svi naši igrači su oporavljeni i nalaze se u kadru za utakmicu sa Širokim Brijegom, osim Brekala koji je dobio crveni karton u prošloj utakmici. Konkurencija u ekipi je dosta jaka, mi smo iskusniji. Očekujemo povoljan rezultat, a to ćemo moći ostvariti samo maksimalnim angažmanom na terenu”, rekao je trener NK „Vitez” Valentin Plavčić.
Za sastav u utakmici sa Širokim Brijegom će, osim oporavljenika Jurčevića, Dedića, Vidovića i Badrova, konkurirati i Branko Čubrilo koji je dobio dopuštenje nastupa.

Na današnjoj konferenciji za medije obratio se i Mladen Jurčević, jedan od oporavljenika u ekipi Viteza.

„Široki je sasvim sigurno kvalitetna ekipa, među najboljima u BiH i ono što ne smijemo je dopustiti im da nametnu svoj tempo igre. Mi moramo dati svoj maksimum i vjerujem da ćemo ih kolektivno jakom igrom dobiti. Ja se nakon povrede i duljeg izbivanja vraćam na teren i nadam se da će sve biti u najboljem redu. Publiku pozivam da dođe na ovu utakmicu, a obećavam da će gledati kvalitetan i atraktivan nogomet te da će uživati”, poručio je nogometaš NK „Vitez” Mladen Jurčević.

Na koncu konferencije za medije najavljena je nova presica, koja će biti održana nakon subotnje utakmice u press dvorani stadiona Kamberovića polje.