Judo klub Vitez uspješno organizirao i ostvario zapažene rezultate na Prvenstvu BiH za seniore, seniorke, poletarce i poletarke

U Vitezu je proteklog vikenda održano Prvenstvo Bosne i Hercegovine u judou za seniore, seniorke, poletarce i poletarke.

U kategorijama seniori i seniorke nastupilo je 30 klubova i 112 natjecatelja, od toga 72 seniora i 40 seniorki. Za uzrast poletaraca i poletarki nastupila su 34 kluba i 134 natjecatelja, od toga 92 poletaraca i 42 poletarke iz BiH.

Judo klub Vitez, osim što je bio sjajan organizator i domaćin državnog prvenstva, ostvario je i zapažen rezultat.

U kategoriji seniora treće mjesto i broncu osvojili su Justina Livančić -78 kg i David Čečura – 90 kg, dok je peti bio Robert Stojak – 81 kg.

Kod poletaraca drugo mjesto i srebrne medalje oavojili su Ana Mišković – 21 kg i Marko babić -50 kg. Treće mjesto i brončane medalje osvojili su Ena Jurčević – 36 kg, Leon Gavrić – 22 kg i Marko Jukić – Sunarić – 46 kg.

“Čestitamo svim natjecateljima, a posebno osvajačima medalja”, poručili su iz Judo kluba Vitez.

Suci na natjecanju bili su Slavko Sikirić,  Nikola Biljaka, Željko Zadro, Anes Ličina, Lolita Furunđija, Ljubiša Majdov, Dane Pepić, Mladen Vuković, Dejana Komljenović, Vladimir Đokić, Habib Bučan, Elvir Salihagić, Zijad Sejdinović, Admir Vražalica, Lejla Sejdinović i Avdo Bešić. Voditelji natjecanja bili su Arijana Jaha, Siniša Đukić, Ivana Matošević.