Jović čestitao Vitezu na zasluženoj pobjedi

Nakon pobjede nogometaša Viteza nad liderom prvenstva, ekipom Borca iz Banja Luke, nekadašnji trener Viteza, a danas Borca, Dragan Jović, nije imao previše razloga za raspoloženje. Dapače…

“Prije svega želim čestitati odličnoj publici Viteza, ali i Borca, priredili su sjajan ambijent. Vitezu čestitam na zasluženoj pobjedi. Mi smo bili bolji u prvom poluvremenu, kada smo kontrolirali igru i imali nekoliko šansi. Veliki hendikep za nas je predstavljalo to što sam bio primoran zamijeniti Grujića na poluvremenu, nakon čega smo promijenili sustav igre i nismo se uspjeli dalje nametnuti. Hvala domaćinima na izuzetnom dočeku i još jednom čestitam na zasluženoj pobjedi”, rekao je na konferenciji za medije nakon utakmice trener Borca, Dragan Jović.

Ante Miše imao je puno razloga za zadovoljstvo, ali bez velike euforije.

“Na dobrom smo putu, prizemljeni, ali i svjesni svoje snage. Danas smo odigrali jednu odličnu utakmicu i priuštili našim navijačima zadovoljstvo, a ovim putem im zahvaljujem na fenomenalnoj podršci koju nam pružaju. Složio bih se da je Borac je bio odličan u prvom poluvremenu, Žuržinov nam je pravio problem u sredini terena. Ipak, drugo poluvrijeme smo bili agresivniji i opasniji te u konačnici slavili zasluženu pobjedu. Igračima sam na poluvremenu kazao da nemamo što izgubiti. Igrači su ispoštovali što smo se dogovorili i na koncu smo uz pomoć naših navijača zasluženo osvojili nove bodove: Očekuje nas još dosta posla”, kazao je nakon susreta Ante Miše, trener NK „Vitez”.