Josip Šantić proglašen najboljim sportašem općine Vitez

Josip Šantić - NK Vitez

Sinoć je u Etno selu „Čardaci“ upriličena svečanost izbora najboljih sportaša općine Vitez.

Kapetan naše momčadi, Josip Šantić, izabran je za najboljeg sportaša općine Vitez u ekipnim sportovima.

“Velika mi je čast primiti ovakvu nagradu. Vitez je moj grad, moj klub i ovakvo priznanje mi daje mnogo motivacije za daljnji rad. Želim se zahvaliti NK Vitezu, svim mojim trenerima, a, naravno, najviše mojim suigračima koji su najzaslužniji za ovu nagradu“, rekao je Šantić.

Mladi Šantić ovih dana niže uspjeh za uspjehom. Osim jako vrijednog priznanja najboljeg sportiste, u prošlom kolu je u emisiji „Pregled kola“ na BHT televiziji njegov gol proglašen i najboljim golom 19. kola BHT Premijer lige. Time je, pored Đurića, čiji je gol proglašen potezom kola, i Livančića koji je proglašen igračem kola, postao treći Vitežanin koji je obilježio 19. kolo svojim sjajnim potezima.

“Zaista mi je bilo zadovoljstvo čuti kako je moj gol proglašen najboljim golom kola, No, najbitnije mi je da momčad nastavi pružati dobre partije jer kada svi surađujemo i igramo kao jedan, realizacija neće doći u pitanje, kao što se vidjelo i u toj utakmici protiv Veleža“, skroman je Šantić.

Sigurni smo da bi mnogi mladi željeli krenuti njegovim stopama:

“Najbolji savjet koji mogu dati svim mladima, bez obzira kojim sportom žele da se bave, jeste da vjeruju u sebe i da nikako ne odustaju. Iako sam mlad i čeka me još dosta toga, isto tako je mnogo toga i iza mene. Imao sam tešku povredu, oporavak je trajao dugo, ali zahvaljujući svojoj upornosti i podršci uprave kluba, suigrača i, prije svega, obitelji, uspio sam to sve ostaviti iza sebe.“