Josip Rajić iz Busovače još jednom oduševio u emisiji “TriDvaJedan- kuhaj”, on i Danijela dobili pohvale i ukupno 24 boda!

U ovotjednom izdanju emisije TriDvaJedan – kuhaj, kandidatkinje i kandidati imali su vrlo zanimljive zadatke. Busovljak Josip Rajić i Danijela Nevajda pripremili su odlično jelo koje je jako dobro prošlo kod Špičeka, Željke i Pažanina. Dobili su ukupno 24 boda.

Danijela Nevajda (36) i Josip Rajić (41)

Danijela i Josip novi su kulinarski partneri koje je žiri spojio na mentorskoj selekciji nakon što su oboje prošli dalje kao individualci. Danijela je instruktorica zumba plesa i fitnessa iz Zaprešića, a na audicijama se Špiček odmah pribilježio za njezin sat nakon što sezona završi. Vrlo je strastvena kuharica te voli kad joj jelo ispadne onako kako ga je i zamislila.

Josip je mehaničar iz Busovače i također obožava kuhati, a uz to je svoj najveći gastrokritičar. Bez obzira na to što su se tek upoznali u showu, Danijela i Josip odmah su spretno podijelili kulinarske zadatke – on će uglavnom biti zadužen za meso, a ona za priloge i ostale detalje za radnom jedinicom.