Josip Grebenar – Greba potpisao za FK “Željezničar”

Prvog dana kolovoza u prostorijama Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo, uz prisustvo službenog predstavnika Saveza, jednogodišnji ugovor s FK “Željezničar” potpisao je osamnaestogodišnji Vitežanin, Josip Grebenar – Greba. Josip Grebenar prošle godine otišao je u Željezničar iz Viteza,te s juniorima sarajevskih plavih osvojio dvostruku krunu.

“Zadovoljan sam što sam potpisao ugovor s višestrukim prvakom države. Protekla polusezona pružila je dosta lijepih trenutaka, a nadam se kako ću se i u seniorskom timu uspjeti izboriti za poneku minutu i nastup. Konkurencija je izuzetna, ali vjerujem da ću se kvalitetnim radom uspjeti nametnuti”, kazao je za portal vitez.info Josip Grebenar.

Josip je kratko prokomentirao i svoj bivši klub, NK “Vitez”. “Veselim se uspjesima svog Viteza, a posebno me raduje da se u najuži krug svojim radom nametnuo Dragan Jurčević. Vitezu želim svako dobro i puno bodova u ovoj, kao i narednim sezonama”, rekao je Grebenar.

Istog dana ugovor s FK “Željezničar” na godinu dana produžio je i Sead Bučan, a iz FSKS igračima “Željezničara” zaželjeli su puno uspjeha u nastupima za sarajevskog premijerligaša.