Jezive scene na mjestu zločina: Otac djecu prvo otrovao tabletama, pa ugušio?

Još uvijek nevjerica u zagrebačkim Mlinovima. Susjedi muškarca koji je ubio svoje troje djece u šoku sui. Policija i brojni novinari su ispred urbane vile gdje se noćas dogodio nezapamćeni zločin.

 Neslužbeno doznajemo da je otac svoje troje djece prvo otrovao tabletama, a potom ih je ugušio jastukom nakon što su se počela buditi. Bivša supruga je na službenom putu u Dubrovniku.

Nakon što je počinio zločin muškarac se pokušao ubiti tabletama ili otrovom te je prevezen u bolnicu. Kako se neslužbeno doznaje probudio se i svjestan je svega što je napravio. Doznajemo i da je scena na mjestu zločina bila jeziva – nakon što ih je ubio otac je posložio igračke oko djece. Također doznajemo da su policajci ostali u šoku zatečenim prizorom.  Muškarac je često viđan u kafiću u zagrebačkim Šestinama, a navodno je bio u vezi s manekenkom. 

Prije dolaska novinara u zagrebačke Mlinove, gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević zajedno s predsjednikom GČ Podsljeme Krešimirom Kompesakom doašo je na mjesto događaja. 

Podsjetimo, u policiji kažu da je oko 2 sata u Mlinovima, temeljem zaprimljene informacije o najavljenom samoubojstvu, u stanu pronađen muškarac koji se pokušao ubiti zbog čega je prevezen u bolnicu.

“Na mjestu događaja pronađeno je i troje djece bez znakova života te se sumnja na kazneno djelo ubojstva. Očevidom rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetnika”, izvijestila je policija.

vecernji.ba

Prethodni članakNK Rijeka Kolibrići ugostili NK Brnjaci iz Kiseljaka
Sljedeći članakVIDEO: Svojim novcem asfaltirao javni put, jer Općina 12 godina to izbjegava