Jednoglasno usvojen rebalans proračuna općine Vitez

Danas je održana 26. sjednicu općinskog vijeća Vitez. Na dnevnom redu se našlo četiri točke, među kojima Izvješće o radu mjesnih zajednica općine Vitez za 2010. godinu i Prijedlog plana upravljanja otpadom općine Vitez u periodu 2011.-2016. godine.

Najviše interesa pobudio je Prijedlog rebalansa proračuna općine Vitez za 2011. godinu, odnosno Prijedlog odluke o njegovu izvršenju. Predsjednik Povjerenstva za proračun općine Vitez, Franjo Rajković, iznio je prijedlog uz opasku da bi općinske službe u narednom periodu trebale poraditi na iznalaženju načina za učinkovitije punjenje proračuna.

Sve točke dnevnog reda današnje sjednice usvojene su jednoglasno, a uz Izvješće o radu mjesnih zajednica usvojen je i zaključak da se ubuduće održavaju radni sastanci predstavnika općine Vitez i mjesnih zajednica, minimalno jednom u tri mjeseca.

Vijećnicima je trebala biti prezentirana i Informacija o provođenju mjera zaštite i spašavanja od poplave, međutim uslijed tehničkih problema odložena je za narednu sjednicu.