Jedna osoba ozlijeđena vatrenim oružjem

Protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Kantona Središnja Bosna prijavljeno je 7 kaznenih djela, a evidentirana su 3 narušavanja javnog reda i mira. Dogodile su se 4 prometnih nezgoda, s manjom materijalnom štetom, u kojima je jedna osoba ozlijeđena. Iz prometa su isključena 4 vozila i jedan vozač, priopćeno je iz MUP-a KSB.

U utorak, 10. travnja 2012. godine, oko 23,15 sati, Policijskoj stanici Kiseljak se obratila dežurna medicinska sestra Doma zdravlja u Kiseljaku i prijavila da je u navedeni dom dovezena osoba ozlijeđena vatrenim oružjem. U Dom zdravlja je upućen vođa sektora koji je utvrdio da se radi o Š.Š. iz Kiseljaka, kojem je ukazana prva pomoć, a potom je prevezen u CUM “Koševo” u Sarajevo.

Istražitelji policije Policijske stanice Kiseljak su došli do saznanja, da je mogući počinitelj navedenog kaznenog djela Š.K. iz Kiseljaka, te su poduzete neophodne mjere i radnje u cilju pronalaska navedene osobe.11.04.2012. godine u jutarnjim satima Š.K. uhićen i zadržan u Policijskoj stanici Kiseljak. Istraga je u tijeku, stoji u priopćenju za javnost MUP-a KSB.