Jedinstveni događaj u Jajcu: Dvorske lude, kralj i kraljica te vitezovi oživjeli srednji vijek

Borbe ratnika, performans dvorske lude kao i kralj i kraljica oživjeli su srednjovjekovni period na tvrđavi u Jajcu u sklopu manifestacije koja svake godini okupi veliki broj posjetilaca.

“Dani srednjovjekovlja” naziv je manifestacije koja se mora posjetiti u Jajcu, a koja je održana ovog vikenda na tvrđavi gdje su svi prisutni imali priliku uživati u isplaniranom scenario zabave kroz koju je predstavljen način borbe, zabave, ali i funkcionisanje kraljevstva.

“Odlična manifestacija kako za djecu tako i za odrasle. Manifestacija sa pregršt organiziranih događanja i aktivnosti, tako da vam nekoliko sati provedenih na tvrđavi pođe kao tren”, kazali su iz Turističke zajednice SBK.

Dodali su da su mobiteli u dječjim rukama bili rijetkost i uglavnom su služili za fotografiranje svega onoga što se moglo vidjeti.

“Posebno nas je očarala ljubaznost i susretljivost, uglavnom strpljivost ‘vitezova’ i ‘pomoćne svite’ kao i svih koji su sudjelovali u organizaciji”, dodali su iz Turističke zajednice SBK.

Prethodni članakViše od 150 vozača kažnjeno jer su snimali nesreću telefonom, morat će platiti 500 KM!
Sljedeći članakGeneralni konzul BiH u Minhenu: Nema stradalih državljana BiH