Jean Paul Mynè oduševio frizere diljem BiH

Jean Paul Mynè se rodio s jedinstvenom svrhom – ponuditi kvalitetnu kozmetiku, proizvedenu isključivo u Italiji, koja je namijenjena samo profesionalcima.

Njihova politika kvalitete temelji se na četiri jednostavna, ali moćna principa:

 1. Upotreba odobrenih i pažljivo odabranih sastojaka: U procesu razvoja njihovih kozmetičkih formulacija, ne prihvaćaju kompromise. Svi sastojci su temeljito provjereni, a zabranjeni ili opasni sastojci se ne uzimaju u obzir.

2. Bez kompromisa između kvalitete i cijene prilikom odabira sirovina: Vjeruju da samo najviša kvaliteta sirovina može rezultirati izvrsnim proizvodima. Ovdje nema mjesta za kompromis – samo najbolje će ući u njihove proizvode.

 3. Distribucija profesionalnih proizvoda (PRO) samo kvalificiranim i ovlaštenim stručnjacima: Žele osigurati da njihovi proizvodi budu u rukama iskusnih profesionalaca koji znaju kako postići najbolje rezultate.

 4. Povratne informacije korisnika za provjeru zadovoljstva performansama: Jean Paul Mynè aktivno surađuje sa svojim korisnicima i uvijek je spreman na promjene kako bi poboljšao svoje proizvode na temelju njihovih povratnih informacija.

Ovdje se ne radi samo o kosi – brinu se o vašem zdravlju i ljepoti. Jean Paul Mynè je svježa injekcija inovacije na tržištu kozmetike za kosu, nudeći kvalitetu koja će zadovoljiti čak i najzahtjevnije korisnike.

 Njihov stručni pristup i posvećenost zdravlju i ljepoti kose prepoznaju frizeri širom svijeta.

 Jean Paul Mynè nije samo brend; to je obećanje da ćete dobiti najbolje od najboljeg, baš kao što to zaslužujete. Ovaj brend je prava čarolija za savršenu kosu koja će vas ostaviti bez daha.

Uvoznik : Vidović promet D.O.O Busovača

Email: vidovicprometdoo@gmail.com

Kontakt telefon: 061/856-858.