Javni poziv za predaju projekata nevladinih organizacija

travnik

Općina Travnik objavila je javni poziv organizacijama civilnog društva, odnosno nevladinim organizacijama za predaju projektnih prijedloga koji će se sufinancirati iz proračunske stavke „Projekti nevladinih organizacija Proračuna Općine Travnik za 2014. godinu“.
Poziv ostaje otvoren od 28. travnja do 26. svibnja 2014. godine, a po ovom javnom pozivu održat će se i dani otvorenih vrata, 7. svibnja 2014. godine, u dvorani Općine Travnik, s početkom u 13,00 sati.

Prioritetne oblasti su socijalna sigurnost i zdravstvena zaštita, zatim kultura, sport, izgradnja i razvoj lokalne zajednice te ekologija. Iznosi sredstava za odobrene projekte iznosit će od 2.000,00 KM – 6.000,00 KM.

Općina Travnik zadržava pravo da ne dodijeli sva raspoloživa financijska sredstva u slučaju da projektni prijedlozi  ne zadovoljavaju zadane kriterije. Dužina trajanja svakog projekta može biti do 12 mjeseci. Izabrani projekti  trebali bi biti provedeni u periodu od 1. siječnja 2014. godine do 31. prosinca 2014. godine.

Pravo sudjelovanja imaju sve formalno registrirane OCD i NVO, u skladu s važećim zakonskim propisima u Bosni i Hercegovini. Sve zainteresirane organizacije civilnog društva detaljne informacije o uslovima za apliciranje i kriterijima za financiranje projekata mogu pronaći u smjernicama za podnositelje projekta u okviru javnog poziva.