Javni poziv za izradu i dostavljanje kreativnih radova u sklopu društvene kampanje „Ostani doma – Doma je najljepše“

U današnjoj situaciji kada smo suočeni s viškom slobodnog vremena koje ne možemo provesti vani s društvom, pravo je vrijeme da svojoj kreativnosti damo šansu te da iskopamo svoje davno zakopane ili manjkom vremena zaboravljene talente.

S ciljem potpore i motivacije svima da se izraze na kreativan način, Gradsko kazalište mladih Vitez i portal Vitez.info uputili su javni poziv za dostavljanje kreativnih radova, u sklopu društvene kampanje „Ostani doma – Doma je najljepše“.

Ukoliko volite crtati, slikati, fotografirati, šiti, dizajnirati, pišete poeziju ili bilo koju vrstu proze, glumite, komponirate glazbu ili svirate neki instrument ili se na bilo koji drugi način volite kreativno izraziti, pošaljite nam svoje radove na domajenajljepse@vitez.info ili na našu Facebook stranicu Ostani doma – Doma je najljepše bez obzira na uzrast ili mjesto boravišta ili prebivališta. Svaki rad bi trebao u sebi sadržavati hashtagove #ostanidoma i #domajenajljepše. Za sva pitanja i dodatne informacije, prijedloge i sugestije možete nam se javiti na navedene kontakte.

Za vrijeme kućne izolacije, umjesto svakodnevnog čitanja deprimirajućih vijesti na koje ne možemo utjecati, uzmimo pribor u ruke i cijeneći vrijeme koje možemo provesti s našim najmilijima u najtoplijoj atmosferi napravimo nešto kreativno i originalno.

Svaki vaš rad vezan za temu „Ostani doma – Doma je najljepše“ i u skladu s društveno prihvatljivim normama, ćemo objaviti na facebook stranici u cilju poticanja kreativnosti, zabave i širenja pozitivnih ideja. S nestrpljenjem očekujemo vaše radove i uratke!

Prethodni članakSvi testirani iz Novog Travnika negativni na koronavirus
Sljedeći članakVITEZ: CMZ nudi besplatnu psihološku pomoć i podršku putem telefona