U Jajcu održana 14. sjednica ŽO HDZ BIH ŽSB

Županijski odbor HDZ BiH Županije Središnja Bosna održao je u ponedjeljak, 6. ožujka 2017. godine u Jajcu, svoju 14. redovitu sjednicu, proširenu s predsjednikom OO HDZ BiH Jajce.

Županijski odbor HDZ BiH ŽSB razmatrao je aktualnu političku situaciju u Jajcu, nakon čega je zaključio da ŽO HDZ BiH ŽSB daje potporu OO HDZ BiH Jajcu u nastojanju da se osigura pravedna zastupljenost Hrvata u tijelima uprave općine Jajce kao i u svim ustanovama i poduzećima kojima je osnivač općina Jajce.

Navedeno je kako princip pravednosti mora počivati na Popisu stanovništva općine Jajce iz 1991. godine, kako pri upošljavanju, tako i u raspodjeli, posebno, grant sredstva koja se koriste za financiranje infrastrukturnih projekata udruga građana, javnih ustanova i slično.

ŽO HDZ BiH ŽSB poziva partnerske stranke u Jajcu da konstituiraju općinsko vijeće i to na osnovu Sporazuma u kojem će se prepoznati izborni rezultati stranaka, poštujući dosadašnji način suradnje između istih.

Predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB Nikola Grubešić prezentirao je Izvješće o radu ŽO HDZ BiH ŽSB za proteklu 2016. godinu.

Između ostalog, predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB upoznao je sve članove o važnim događanjima koji će se održati u skorijem periodu, kao što su Donatorska večer za Udrugu “Fra Slavko Barbarić” 16. i 17. ožujka 2017. u Neumu, Mostarski sajam 4.- 8. travnja 2017. i Obilježavanje 25. obljetnice Hrvatskog vijeća obrane 8. travnja 2017. u Mostaru.

Prethodni članakVitežani, ali i brojni sportski prijatelji svim srcem uz Marka Jevtića
Sljedeći članakOtkriveni počinitelj razbojništva u trgovini “Best” i počinitelj krađe u obiteljskoj kući