Izjave Muse i Neretljaka nakon utakmice Viteza i Metalleghea

Nakon utakmice Viteza i Metalleghea svoje dojmove podijelili su treneri ove dvije ekipe, Slaven Musa i Mato Neretljak. Novinare je pozdravio glasnogovornik NK „Vitez“, Ivan Sajević, te kako je to običaj nakon domaćih utakmica u Vitezu prepustio riječ gostujućem treneru.

„Borimo se za goli život i u takvoj situaciji zaista je teško igrati. Naravno, mislim i na svoju momčad i na našega domaćina. Nisam zadovoljan igrom svoje momčadi, posebno ne u prvom poluvremenu, a ljut sam na svoje središnje braniče  koji su  lošim postavljanjem dopustili napadaču Viteza da nam zabije gol. U drugom dijelu zaigrali smo bolje, kompaktnije, razigranije i zasluženo smo izjednačili. Po mojoj prosudbi rezultat je realan i odgovara prikazanom na terenu. Domaćinu zahvaljujem na korektnoj igri, istom mjerom uzvratili smo i mi, to je bila ljepša strana ovoga susreta, uz vrlo dobro  dijeljenje pravde“, kazao je trener gostujuće momčadi, Mato Neretljak.

Vitežani su nastupili desetkovani, borili su se, nakon dugo, dugo vremena, nakon 6. kola jesenske sezone, kada su od Radnika u Vitezu izgubili 1:4, postigli su  gol na domaćoj utakmici i pomalo s ironijom neki navijači Viteza su konstatirali kako je tim golom napravljen ipak pozitivni iskorak. Igrom, pa i rezultatom, nije mogao biti zadovoljan trener Viteza Slaven Musa

„Bio je to susret ekipa podjednake nogometne vrijednosti. Prvo poluvrijeme pripalo je nama, za nijansu smo bili bolji, drugo našim protivnicima koji su zaigrali čvršće i organiziranije, „tražili“ su rezultat i zasluženo ga i izborili“, kazao je nakon susreta trener Viteza, Slaven Musa.

Prethodni članakBRAVOOO: Mirna Blaž osvojila prvu nagradu na natjecanju učenika osnovnih glazbenih škola
Sljedeći članakTravničani obilježili dvadesetpetu godišnjicu osnivanja HVO