Izaslanstvo ŽO HDZ BIH ŽSB posjetilo Vitez

Predsjedništvo Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽSB-a, u proširenom sazivu s ministrima u Vladi ŽSB-a, koji su imenovani na prijedlog HDZ-a BiH i predsjedateljem Skupštine ŽSB-a Josipom Kvasinom, sinoć je održalo radni sastanak sa Općinskim odborom HDZ-a BiH Vitez.

Predsjednik OO HDZ-a BiH Vitez Boris Marjanović pozdravio je izaslanstvo ŽO na čelu s predsjednicom Lidijom Bradarom te izrazio zadovoljstvo što je ovaj posjet uslijedio u vrlo kratkom razdoblju nakon konstituiranja novog saziva Općinskog odbora u Vitezu.

Predsjednica ŽO HDZ-a BiH ŽSB-a Lidija Bradara upoznala je članove OO HDZ-a BiH Vitez o radu Županijskog odbora, radu Vlade i Skupštine ŽSB-a, kao i o stanju na federalnoj i državnoj razini vlasti, odnosno pitanju rekonstrukcije vlasti u FBiH.

Nakon izlaganja predsjednice Bradara, uslijedila su pitanja članova OO HDZ-a BiH Vitez na koja su odgovarali HDZ-ovi ministri u Vladi ŽSB-a, ali i predsjednica ŽO. Teme su se ticale školstva, gospodarstva, vodoopskrbe, stanja u oblasti šumarstva, zatim kulture i sporta, a nije zaobiđena ni tema braniteljske populacije.

“Raduje me da smo imali jedan vrlo konstruktivan susret s članovima našeg općinskog odbora u Vitezu. Sigurna sam kako će novoizabrani odbor, na čelu s predsjednikom Marjanovićem uspjeti vratiti HDZ BiH u Vitezu na poziciju koja našoj stranci i pripada. Želim im svu sreću, a županijski odbor im maksimalno stoji na raspolaganju”, poručila je predsjednica Bradara.

“Hvala predsjednici Lidiji, članovima predsjedništva županijskog odbora, kao i našim ministrima na posjeti i korisnim informacijama koje su podijelili s nama. Vjerujemo kako ćemo suradnju općinskog i županijskog odbora naše stranke podići na još veću razinu te zajedno što kvalitetnije raditi u interesu naših sugrađana”, naglasio je Boris Marjanović, predsjednik OO HDZ-a BiH Vitez.

Prije zajedničkog sastanka s izaslanstvom ŽO HDZ-a BiH ŽSB-a, OO HDZ BiH Vitez održao je svoju prvu sjednicu u novom sazivu, a najznačajnija tema bila je Prijedlog proračuna općine Vitez za 2013. godinu.