Izaslanstvo Sveučilišta “Vitez” posjetilo gimnaziju u Maglaju i doniralo nastavna učila

Izaslanstvo Sveučilišta “Vitez” iz Viteza u društvenoj misiji poboljšanja nastavnog procesa u Gimnaziji u Maglaju koja je bila poplavljena tokom katastrofalnih poplava 2014 godine posjetilo je Gimnaziju u Maglaju, s namjerom doniranja nastavnih učila koje učenici koriste u nastavnom procesu.

IT oprema, glazbeni instrumenti i materijal za molerske radove su kupljeni sredstvima gostujućih profesora stranaca koji predaju na Sveučilištu “Vitez”, a koji su oni prikupili u namjeri pomoći stradalim srednjim školama kako bi se nastavni proces vratio u normalno stanje.

Direktorica Instituta na Sveučilištu “Vitez”, g-đa Kraksner i voditelj međunarodnog doktorskog studija na engleskom jeziku, g-din Dukić vrlo srdačno su dočekani od strane uprave Gimnazije na čelu sa ravnateljicom g-đom Hidić, koja je izrazila duboku zahvalnost za donirane uređaje koje će učenici Gimnazije koristiti u procesu izvođenja nastave. Ravnateljica škole je Sveučilištu “Vitez” i profesorima CIRCLE –a uručila zahvalnice za akciju koju je sprovelo Sveučilište sa svojim profesorima iz inozemstva.

Uprava Sveučilišta nastavlja s aktivnostima, obnašajući svoju društveno odgovornu ulogu koju svaka visoko obrazovna institucija mora imati u našem društvu.

Prethodni članakPrezentacija o uzgoju krastavca kornišona u Vitezu
Sljedeći članakKamen spoticanja sudac Paradžik