Izaslanstvo OESS-a posjetilo ŽO HDZ BIH ŽSB

U sklopu redovitog posjeta Srednjobosanskoj županiji izaslanstvo Misije OESS-a u BiH, predvođeno višim predstavnikom šefa te misije Alexanderom Chuplygiom te šefom OESS-ova ureda u Travniku Cristianom Baraleom i političkim savjetnikom Masanobuom Yonemitsuom, posjetilo je srednjobosasnki Županijski odbor HDZ-a BiH.

“Gospodin Alexander prvi je put u srednjoj Bosni i zahvaljujem mu što je posjetio naš županijski odbor. Razgovarali smo o aktualnoj situaciji u Federaciji BiH, u BiH i u našoj županiji”, kazala je predsjednica srednjobosanskoga Županijskoga odbora HDZ-a BiH Lidija bradara.

“Ja sam istaknula da je područje Srednjobosanske županije trenutno najstabilnije prostor u BiH, čemu sigurno doprinos daju i stranke koje čine parlamentarnu većinu. Naravno da su naši odnosi opterećeni odnosima u Federaciji, ali mi nalazimo načine da dogovoroma rješavamo sve probleme s kojima se susretnemo”, kazala je Bradara.

Viši predstavnik Šefa Misije OESS-a gospodin Alexander Chuplygin zahvalio je svojim domaćinima na dobrodošlici i izrazio želju da će uspješna suradnja biti nastavljena i u budućnosti.