Izabrano prelazno rukovodstvo RK Vitez

Na jučer održanoj vanrednoj sjednici Skupštine Rukometnog kluba Vitez, kojoj su prisustvovali igrači prvoga tima RK Vitez, te dio članova ranije uprave kluba i pozvani gosti, prijatelji i simpatizeri kluba, izabrana je nova, prelazna uprava RK Vitez.

 

Novoizabrana, prelazna uprava kluba trebala bi u roku od narednih mjesec dana pripremiti materijale za novu, izbornu sjednicu Skupštine kluba, a do njezinog održavanja, novoizabrana uprava bi u koordinaciji s članovima stare uprave kluba, trebala riješiti i cijeli niz problema koji opterećuju rad u ovom klubu.

Za predsjednika Privremene uprave izabran je Mario Magerl, a za članove su jednoglasno izabrani i Mario Mlakić, Nikola Ćato, Živko Elek i Vlado Ivišić.
U cilju nastavka daljnjeg rada prvog tima RK Vitez, donijeta je i odluka da se prozivka igrača i trening rukometaša održe već u ponedjeljak 8. Kolovoza u 19:00 sati na vanjskom rukometnom igralištu.  Za vršitelja dužnosti prvog tima RK Vitez izabran je Nikola Ćato.

„Klub koji postoji više od pedeset godina i koji je bio ponos ovog grada, zaslužio je da bude na bolji način uređen i kao takav omogući igračima bolje uvjete za rad“, jedan je od najznačajnijih zaključaka sa vanredne sjednice skupštine RK Vitez.