Iz Viteza najbolji učenici njih 47 nagrađeni izletom

Udruženje/Udruga sportskih pedagoga Vitez uspješno je realizirala još jedan projekat namijenjen učenicima osnovnih škola, a pod pokroviteljstvom općine Vitez. Izlet je organiziran u Eko-Fisu Vlašić, a na izletu je sudjelovalo 47 učenika iz svih osnovnih škola. Ove godine izletu su se priključili i učenici srednje škole “Vitez”.

- REKLAMA -

U pratnji ovih vrijednih učenika bili su njihovi nastavnici i profesori tjelesnog odgoja, koji su nesebičnim zalaganjem uspjeli učenicima osigurati nezaboravan događaj.

Cilj projekta je prepoznati najuspješnije učenike osnovnih škola s područja općine Vitez, te iste nagraditi za njihov rad , učenje i zalaganje i poslati im poruku da nam je stalo i da cijenimo njihova dosadašnja dostignuća u uspjehe, a sve u cilju stvaranja bolje i ljepše budućnosti kako za njih same tako i za širu društvenu zajednicu.

U tijeku svog boravka u sportsko-rekreativnom centru Eko-Fis Vlašić, osim prelijepog planinskog ambijenta, nezaboravnog druženja, demonstracije gurmanskih i glazbeno-vokalnih sposobnosti učenika i nastavnika, održana su i brojna natjecanja u nogometu, tenisu, odbojci , košarci, rukometu.

Ovim putem zahvaljujemo se općini Vitez i kompanijama Fis Vitez i Merkez d.o.o. Novi Travnik koji su nam pružili nesebičnu podršku u realizaciji izleta, rekli su iz Udruženja sportskih pedagoga Vitez.

Top akcija 18.-27.1.