Iz tvrtke Stanić optužuju FTV da “truje” javnost

Kao razlog slanja apela navode kako FTV iznosi neistine u vezi tvrtke Feroelektro. Iz kompanije Stanić optužili su FTV da “truje javnost i stvara nacionalnu netrpeljivost”.

Iz tvrtke Stanić uputili su apel medijima, nadležnim državnim institucijama, predstavnicima EU u BiH i veleposlanicima, u kojemu upozoravaju na teško razdoblje kroz koji prolazi ova tvrtka. Kako navode u priopćenju, ova najstarija privatna kompanija u BiH u svojih 32 godine postojanja nije prolazila kroz teže razdoblje (što se tiče medija) iako su im poslovni rezultati, kako kažu, najbolji u ovom razdoblju od osnivanja tvrtke i broj zaposlenih rekordan od kada postoje.

Kao razlog slanja apela navode kako Federalna televizija iznosi neistine u vezi tvrtke Feroelektro. Iz kompanije Stanić optužili su FTV da “truje javnost i stvara nacionalnu netrpeljivost”.

“Iako je Županijski Sud presudio oduzimanje Feroelektra, a uloženom Revizijom odvjetnika i pravnom analizom CMS – Reich Rohrwig Heinz potvrdio što je sve u presudi urađeno suprotno Zakonima i standardima, a sama FTV u svom programu potvrdila izjavom premijera da je to greška ministara Vlade FBiH i dalje su laži i teške optužbe o Stanićima glavna vijest u Dnevniku FTV-a. Ovdje ističemo da su sve neistine iznesene slobodnom voljom i bez ijednog dokaza”, priopćeno je iz tvrtke Stanić, a prenosi Dnevnik.ba.

Dodaju kako na ovaj način pokušavaju ukazati “na laži koje iznosi FTV”.