Iz ŠK “Prvi koš” Vitez najavili 7. košarkaški turnir “PLANDOVO 2020.”

Iako je trenutno u Bosni i Hercegovini, a i u našem Vitezu, jako nepovoljna epidemiološka situacija po pitanju rasprostranjenosti i brzini širenja infekcije COVID-19, zbog čega su na snazi i veoma značajne mjere u nadzoru i kontroli infekcije, iz Škole košarke “Prvi koš” Vitez i dalje planiramo svoje redovne, tradicionalne aktivnosti i projekte, a sve u skladu s epidemioloških preporukama i mjerama.

U nadi da će se epidemiološka situacija popraviti, što je jedan od glavnih uvjeta za održavanje turnira, iz Škole košarke “Prvi koš” Vitez najavili su “7. košarkaški turnir PLANDOVO 2020.”, a koji će ove godine biti za dječake rođene 2006. i mlađe i koji će se održati od 28. do 30.8. 2020.

“Raduje nas velika zainteresiranost ekipa za sudjelovanje na našem turniru, tako da već u ovom trenutku imamo popunjen popis sudionika, a o kojima ćemo pisati u narednom periodu. Hvala svima na podršci i nadamo se da ćemo vas razveseliti sa još jednim kvalitetno organiziranim turnirom, kao što je bilo i prethodnih šest”, poručili su iz Škole košarke “Prvi koš” Vitez.