Iz Javne ustanove Dječji vrtić Vitez poslali poruku djeci i roditeljima

Iz Javne ustanove Dječji vrtić Vitez uputili su poruku djeci i njihovim roditeljima. Poruku prenosimo u cijelosti.

“Draga djeco, dragi roditelji,


Dok s nestrpljenjem očekujemo povratak u vrtić šaljemo vam poruku da Vas nismo zaboravili, Sukladno odluci ministarstva zdravstva i civilne zaštite od 15.03.2020 godine Dječji vrtić Vitez neće provoditi brigu, njegu, skrb i odgojno-obrazovni rad s djecom.

Odgojitelji i djelatnici vrtića su na svojim radnim mjestima, unatoč tome što nema djece. Čudno i tužno je promatrati prazne vrtićke objekte i ne čuti dječji smijeh na hodnicima.

Međutim, ne predajemo se očaju već koristimo ovo vrijeme kao pripremu za ponovni dolazak djece u vrtiće i vraćanje normalnom radu.

Stoga ovih dana čistimo i dezinficiramo igračke, spremamo sobe dnevnog boravka, uređujemo nove kutiće, pravimo nove poticaje za rad, nadopunjavamo postojeće centre aktivnosti i materijale, uređujemo hodnike, pa čak i krečimo i uređujemo dvorište.

Nadamo se da će se stvari što prije vratiti u normalnu. A to tada, i mi ponavljamo ono što čujemo na svakom koraku: OSTANIMO KUĆI JER NIKAD NIJE BILO LAKŠE SPASITI SVIJET

Za sve dodatne informacije možete dobiti na telefon vrtića 030 711 424 od 9:00 do 12:00 sati” stoji u poruci koju potpisujee ravnateljica J.U Dječji vrić-Vitez, Ljiljana Kovač.