Iz Busovače organiziran prijevoz za odlazak u Vitez na glasovanje za EU Parlament

U nedjelju, 26. 5. 2019. godine održavaju se izbori za članove Europskog parlamenta.

Općinski odbor HDZ-a BiH Busovača organizira prijevoz birača s područja općine Busovača do biračkih mjesta u Vitezu, osnovna škola „Vitez“, Josipa Kurevije 2. Za glasovanje na izborima za zastupnike u Europskom parlamentu iz Republike Hrvatske u Osnovnoj školi „Vitez“ će biti 10 biračkih mjesta.

Polazak autobusa je u 8.45, 11.45, 14.45 I 16.45 sati sa Čepa (kod crkve) te će stajati na svim lokalnim stanicama do Kaonika. Na autobusnom kolodvoru u Busovači autobusi će biti u 9, 12, 15 i 17 sati.

Hrvatski državljani koji nemaju prebivalište u Republici Hrvatskoj, a nisu se aktivno registrirali do 15. svibnja 2019. godine i nemaju hrvatsku e-osobnu iskaznicu s prebivalištem u BiH (odnosno svi hrvatski državljani koji imaju BiH osobnu iskaznicu ili hrvatsku putovnicu s BiH prebivalištem) mogu na dan održavanja izbora ostvariti svoje pravo glasovanja potvrdom za glasovanje, koju izdaje diplomatsko-konzularno predstavništvo Republike Hrvatske u Vitezu u neposrednoj blizini biračkih mjesta u Vitezu (osnovna škola „Vitez“).

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 063-905/127.