Ivišić i Britvar pojačali košarkaše Viteza

Usprkos činjenici da će u nastavak sezone ući bez donedavno prvog trenera Josipa Panđe, kojega je na klupi naslijedio mladi Nikola Frljić, seniorski sastav HOKK “Vitez” za nastavak A1 lige KS HB dobio je dva velika pojačanja.

Iz ekipe “Široki Primorka” u redove Viteza vratio se Vitežanin Nikola Ivišić, dok je iz redova “Čelika” stigao njihov najtalentiraniji junior, Stefan Britvar.

Nikola je visok 208 cm, rođen je 1993. godine, igra na poziciji centra i predstavljat će veliko pojačanje u igri pod koševima. O njegovim kvalitetama dovoljno govori to da je nastupao za reprezentaciju Hrvatske do 20 godine, kao i to da je igrao prvu Hrvatsku ligu u redovima “Alkara” iz Sinja, a imao je i kratku epizodu u premierligašu “Posušju”.

Stefan Britvar je rođen 1996. godine, igra na poziciji krila, visok je 200 cm (raspon ruku 210 cm), te je školu košarke prošao u redovima “Čelika” iz Zenice. Stefan će biti veliko pojačanje za juniore HOKK “Vitez”, koji od 19. siječnja igraju juniorsku Premier ligu BiH.

“Dovođenje ova dva igrača nastavak je ulaganja u mlade kojima će se uz kvalitetan trenažni proces pokušati osigurati pravilan košarkaški razvoj. Dovođenje talentiranih dječaka i iz Zenice pokazuje koliko roditelji vjeruju u rad našeg kluba, te pokazuje da je naš klub postao centar za razvoj mladih igrača”, rekao je za portal vitez.info trener HOKK “Vitez”, Nikola Frljić.