Ivan Marjanović prvak Šahovskog Kluba Vitez 2013

23.08.2012., Velika Gorica - Plavi salon Gradskog stadiona (sjediste NK "Gorice", bivseg "Radnika") u Velikoj Gorici, Sahovski turnir "Velika Gorica Open - Memorijal Stanka Kosanskog" odrzava se ovog tjedna svaki dan od 18 sati. Photo: Goran Jakus/PIXSELL

Finalni dio takmičenja prvenstva ŠK Vitez 2013 odigran je 03.11.2018.godine u prostorijama planinarskog doma Zaselje.
U konkurenciji osam najboljih igrača 1.mjesto osvojio je Ivan Marjanović fišerovskim rezultatom sedam bodova iz sedam kola što zaslužuje svaku pažnju i čestitke na ostvarenom rezultatu.

Pobjednik za nagradu je dobio pehar ,zlatnu medalju i šahovski sat. Drugo mjesto osvojila je Milena Bertović sa osvojenih pet bodova iz sedam kola koliko je imao i Luka Šarić međutim njihov međusobni duel je završen pobjedom Milene i osvajanjem srebrne medalje.

Svakako treba pohvaliti igru Luke Šarića koji je osvojio brončanu medalju te svakoga dana pokazuje sve veći kvalitet u šahu. Na četvrtom mjestu je Davor Babić koji iz dana u dan podiže kvalitet u šahu. Peto mjesto osvojio je Marin Miloš šesto i sedmo mjesto Mario Staničić i Ivan K. Osmo mjesto Irena M.

U prekrasnom ambijentu planinarskog društva Zaselje odigrano je prvenstvo međutim treba pohvaliti jako veliki broj gledatelja koji su pratili neizvjesnu borbu do zadnjeg trenutka. ŠK Vitez 2013 nastavlja ostvarivati velike rezultate kako za šahovskom pločom tako i u organizacionom smislu vrativši Gradu šahovsko prvenstvo uz odigravanje mnogobrojnih turnira.

Svi učesnici finalnog dijela uz prigodne nagrade izborili su i kartu za odlazak na pojedinačno prvenstvo ŠSHB.

Organizacija prvenstva ŠK Vitez 2013 povjerena Franji Šariću kao direktoru turnira koji je na fantastičan način organizirao, podijelio nagrade i zatvorio turnir.