Istražitelji PS Vitez razotkrili kradljivce

Tijekom četvrtka, 29. studenog, na području Policijskih uprava Srednjobosanske županije prijavljeno je 9 kaznenih djela, a evidentirana su 3 narušavanja javnog reda i mira.

Dogodile su se 3 prometne nezgode, s manjom materijalnom štetom, u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba, dok su iz prometa isključena 4 vozila i 2 vozača, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

Istražitelji policije Policijske stanice Vitez su rasvijetlili kazneno djelo krađe veće količine hrane za piliće, počinjeno 12. studenog 2012. godine u firmi „Viteško pile” d.o.o. Vitez. Počinitelj navedenog kaznenenog djela je M.B. iz Viteza. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

Istražitelji policije Policijske stanice Vitez su rasvijetlili kazneno djelo krađe parfema otuđena u trgovini „CM”, koja se nalazi u sklopu PC „Fis” u Vitezu, kao i određene količine drugih stvari otuđenih iz drugih objekata u Vitezu i susjednim općinama, Travniku i Novom Travniku. Počinitelji navedenih kaznenenih djela su H.A. i K.Č., oba iz Zenice. Protiv imenovanih su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.