Istražitelji PS Vitez i Kiseljak otkrili počinitelje kaznenih djela

U srijedu, 30. studenoga 2011. godine, istražitelji policije Policijske stanice Vitez su rasvijetlili kazneno djelo krađe određene količine pića, počinjeno u noći 28/29. studenoga 2011. godine u podrumu pića „Formula“ u Vitezu. Počinitelj navedenog kaznenog djela je S.T. iz Viteza. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

Istražitelji policije Policijske stanice Vitez rasvijetlili su i kazneno djelo oštećenje tuđe stvari, počinjeno 26. rujna 2011. godine u pekari „Kolonija“ u Vitezu. Počinitelj navedenog kaznenog djela su D.T. i M.G., oba iz Viteza. Protiv imenovanih su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

U nedjelju 30. studenoga 2011. godine, istražitelji policije Policijske stanice Kiseljak su rasvijetlili kazneno djelo krađe, počinjeno 5. studenoga 2011. godine, na štetu Edina S. iz Kiseljaka. Počinitelji navedenog kaznenog djela su S.K. i M.K., oba iz Busovače. Protiv imenovanih su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

Istražitelji policije Policijske stanice Kiseljak rasvijetlili su kazneno djelo krađe, počinjeno 3. rujna 2011. godine na katoličkom groblju, koje se nalazi u mjestu Azapovići, općina Kiseljak i kazneno djelo krađe, počinjeno 9. rujna 2011. godine na katoličkom groblju, koje se nalazi u mjestu Donji Palež, općina Kiseljak. Počinitelji navedenih kaznenih djela su B.Đ. iz Kiseljaka i A.K. iz Ilidže. Protiv imenovanih su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.