Istražitelji Policijske stanice Vitez otkrili počinitelje nekoliko kaznenih djela

Kroz protekla 24 sata, na području policijskih uprava Srednjobosanske županije prijavljeno je 8 kaznenih djela, a evidentirana su 2 narušavanja javnog reda i mira.

Dogodilo se 16 prometnih nezgoda, s manjom materijalnom štetom, u kojima su 3 osobe ozlijeđene, dok je iz prometa je isključeno 5 vozila i 2 vozača, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

Istražitelji Policijske postaje Vitez rasvijetlili su više kaznenih djela, među kojima krađu željeznih vrata i rešetki, vlasništvo Milke S. iz Viteza, zatim krađu željeza u količini 300 kg i manjoj količini aluminija, vlasništvo Ivice G., počinjeno 25. listopada 2012. godine, u mjestu Krčevine, općina Vitez. Počinitelj navedenog kaznenenog djela je I.Č. Iz Viteza. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje,

Istražitelji Policijske postaje Vitez rasvijetlili su kazneno djelo krađe novca iz kase dragovoljnih priloga, počinjeno 20. listopada 2012. godine u ulici Kulina Bana u Vitezu. Počinitelj navedenog kaznenenog djela je M.T. iz Travnika. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

Istražitelji Policijske postaje Vitez rasvijetlili su i kazneno djelo krađe sedam metalnih gibnjeva od kamionske prikolice, s teretnog motornog vozila, vlasništvo Gorana Ž. iz Viteza, počinjeno u noći 24/25. listopada 2012. godine. Počinitelj navedenog kaznenenog djela je N.G. iz Travnikma. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.