Istraga u Travniku: Platio glavom nakon što je pogriješio kuću

Nedžad Muslimović, koji je ubijen u tučnjavi u travničkom naselju Bašbunar, životom je platio to što je pogriješio kuću u subotu navečer te nasrnuo na Eldinu Zukić i njezinu dvojicu maloljetnih sinova.

Naime, policijska istraga, koja je provedena nakon masovne tučnjave u kući obitelji Zukić u kojoj je Nedžad, koji je od ranije poznat po ispadima u pijanom stanju, zadobio smrtonosnu ubodnu ranu, pokazala je da nije otprije poznavao ukućane.

Kako se spominje, na Eldinu i njezine sinove je oko 20 sati nasrnuo zajedno sa Šabanom D. na njihovu kućnom pragu, a dvojac je, navodno, tražio osobe s kojima se Šabanov brat sukobio prethodnu noć. Kako bi se obračunali, pozvonili su na vrata kuće koja im je otvorila Eldina. Budući da su primijenili silu nad njihovom majkom, ubrzo su se pojavila dvojica maloljetnih sinova i istog trenutka je došlo do tučnjave, piše Večernji list.

U sveopćem metežu majka je zadobila lakše, a njezin 17-godišnji sin Sefir teške ozljede glave. Ranjenog Nedžada je njegov prijatelj Šaban odvezao u bolnicu u Novoj Biloj, gdje je podlegao ujutro.

Šaban je uhićen, a policija još uvijek radi na rasvjetljavanju okolnosti pod kojima je Nedžad ubijen. Još se utvrđuje tko mu je zadao smrtonosni udarac.

Prethodni članakU Domu OS BiH održan tradicionalni božićni koncert Ministarstva odbrane BiH
Sljedeći članakRaspored utakmica Pandžinih Zmajeva na EP u Turskoj