Ispred FIS-a promotivni štand Udruge dijaliziranih i transplantiranih SBŽ

Udruženje /Udruga dijaliziranih i transplantiranih bolesnika SBŽ, u povodu Europskog dana darivanja organa i zahvale donorima, organizira promotivni štand ispred Poslovnog centra FIS u Vitezu, u subotu, 27. listopada 2012. godine u vremenu od 10 do 16 sati.

Iz ovoga Udruženja pozvali su sve ljude dobre volje, a posebno kronične bubrežne bolesnike, osobe na dijalizi, naše sadašnje i buduće članove, a posebno one koji čekaju transplantaciju da im se pridruže.

“Na štandu će se moći dobiti sve informacije o dijalizi, doniranju organ i transplantaciji. Podijelit ćemo promotivne brošure vezane za ovu temu, a bit će upriličeno i potpisivanje donorskih kartica. Za vrijeme trajanja ove humane akcije, usporedo će se organizirati i akcija prikupljanja novčanih sredstava za pomoć u liječenju malenog Davida Tarabe. Uspješnost akcije ovisi samo o vama; zato, pokažimo solidarnost, humanost i spremnost da pomognemo drugima. Očekujemo vas u subotu ispred Poslovnog centra FIS Vitez u velikom broju”, stoji u pozivu Upravnog odbora Udruge dijaliziranih i transplantiranih SBŽ.